Liefde komt niet van één k(l)ant. Klantbelang centraal door waardecreatie en vertrouwen in de financiële sector.

Het klantbelang centraal is in de financiële sector het belangrijkste motto voor de komende jaren!

De titel van het boek is veelzeggend: ‘Liefde komt niet van één k(l)ant. Het gaat om twee richtingverkeer én samenwerking met uw klant. Financieel adviseurs en hun klanten zullen zich samen over de kansen en risico’s moeten buigen, zullen samen hun verantwoordelijkheden moeten nemen. Daarvoor zijn communicatie en klantvertrouwen cruciaal. Vertrouwen werkt alleen wederzijds. De bal ligt bij u als adviseur: u bent aan zet!

Met de zeven effectieve eigenschappen die u worden aangereikt, ervaart u hoe u zich als een betrokken en integer adviseur kunt profileren met een helder adviestraject. U krijgt inzicht in de impact die u als adviseur heeft en u ervaart hoe u winst kunt behalen door authenticiteit, gevoel en beleving, zodat de klant vertrouwen krijgt en behoudt. Daarnaast wordt u een nieuw Dynamisch Business Model ® aangereikt, waarmee u in korte tijd op één A4 uw (zakelijke) klant in beeld heeft.

Niet de malaise van de financiële sector heeft het laatste woord, maar u! Laat u niet weerhouden om met de uitdagingen in dit boek aan de slag te gaan. U zult ervaren dat u hiervan meer energie krijgt en vaktrots én dat u meer rendement behaalt door tevreden en loyale klanten. Het is nu aan de financiële sector om te bewijzen dat de principes in dit boek leidraad kunnen worden voor hun handelen.

[hb_title subtitle=””] publicatie [/hb_title]

Titel: Liefde komt niet van één k(l)ant

Auteurs: Jaap Zijlstra en Lizanne Vroom

Uitgever: Kluwer, 2012

ISBN: 978 901311288 7

ISBN: 978 901311291 (E-book)

Verkoopprijs: € 32,50

managementboek 3

bol 3

Lizanne Vroom

20 jaar zelfstandig risicomanagement adviseur voor profit en non-profit organisaties. Kerndocent en programma manager voor diverse risicomanagementopleidingen. Auteur van "Risicomanagement vanuit het Dynamisch Business Model', 'Ik durf het risico wel aan', 'Liefde komt niet van één k(l)ant'. Oprichter en eindredactie van Riskforum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *