Post HBO opleiding ‘Register Risicomanagement Expert’ (RRE)

Lizanne Vroom is al 25 jaar kerndocent en programmamanager voor diverse risicomanagement opleidingen. Sinds 2015 heeft zij de Leergang ‘Register Risicomanagement Expert’ ontwikkeld. Een nieuw eigentijds programma dat door de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs is beoordeeld en geregistreerd bij het CPION. Deelnemers die de opleiding met goed gevolg hebben afgerond worden geregistreerd in het abituriënten register van het CPION en mogen de beschermde titel RRE voeren. Begin volgend jaar gaat de 6e editie van start!

Kenmerkend voor de opleiding is het praktische karakter met uitgebreide aandacht voor gedrag en vaardigheden van de risicomanager en risicomanagement adviseur. Het programma bestaat uit 2 modules van 6 masterclasses en een case study atelier. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving.

Belangrijke voordelen van de leergang onder beheer van riskforum.nl / Lizanne Vroom zijn:

  • u bent verzekerd van een vast en sterk team van docenten, afkomstig uit de praktijk
  • een kwalitatief hoogstaand aanbod voor een zeer aantrekkelijke prijs.
  • direct contact met de mensen die het programma inhoudelijk voor uw verzorgen.
  • online cursusmateriaal en interactiemogelijkheden via riskforum.nl
  • een compacte opleiding waarbij u 12 dagen 1x in de 14 dagen les volgt
  • een unieke combinatie tussen vakinhoud en gedrag
  • veel aandacht voor het case study atelier waarin u begeleid wordt in het uitvoeren van een risico-onderzoek

Lizanne Vroom

20 jaar zelfstandig risicomanagement adviseur voor profit en non-profit organisaties. Kerndocent en programma manager voor diverse risicomanagementopleidingen. Auteur van "Risicomanagement vanuit het Dynamisch Business Model', 'Ik durf het risico wel aan', 'Liefde komt niet van één k(l)ant'. Oprichter en eindredactie van Riskforum.nl